Osallistu arvontaan ja voita laadukas ilmalämpöpumppu kotiisi asennettuna, arvo 1 990€!

Osallistu arvontaan

  Osallistun arvontaan ja olen kiinnostunut:

  Kohteen kuvaus:
  Omakotitalo tai huvilaTaloyhtiö tai yrityskohde

  Arvonnan säännöt

  1. Kilpailun järjestäjä: Pohjolan Putkisto Oy | Vihiluodontie 263 A7, 90440 Kempele

  2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai viesteistä, jotka ovat puutteellisia, asiattomia tai lukukelvottomia. Pohjolan Putkisto Oy:n työntekijät ja kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

  3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 1.1. – 30.4.2021 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Arvonta suoritetaan 7.5.2021 mennessä. Pohjolan Putkisto pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

  4. Palkinnot: Pohjolan Putkisto Oy arpoo kilpailuaikana kilpailuun osallistuneiden kesken Gree Bora 35A R32 viilentävän -ilmalämpöpumpun asennettuna (arvo 1 990€). Arvonnan palkintona oleva Ilmalämpöpumppu asennetaan voittajan kiinteistöön korkeintaan 100 kilometrin päähän Pohjolan Putkisto Oy:n toimistosta, osoitteesta Vihiluodontie 263 A7, 90440 Kempele lukien. Mikäli voittajan kiinteistö sijaitsee yli 100 kilometrin päässä Putkiston toimistosta, toimitetaan palkinto tarviketoimituksena ilman asennusta. Vaihtoehtoisesti voittajalla on oikeus vaihtaa palkinto rahapalkinnoksi. Rahapalkinnon arvo on 50% palkinnon kokonaisarvosta, 995 euroa.

  5. Arpajaisvero: Pohjolan Putkisto Oy maksaa arpajaisveron.

  6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä Putkisto.fi -nettisivuilla. Voit osallistua kisaan vain yhden kerran.

  7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

  8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

  9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai  palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

  10. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

  Muuta: Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Pohjolan Putkisto Oy:n tuotteisiin/palveluihin sekä että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin. Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.

  Valikko