Oulun Lvi-Apu on nyt Putkisto

 

Oulun LVI-Apu Oy:stä kehittyy PUTKISTO.

Vuonna 2016 perustettu Oulun Lvi- apu Oy on kasvanut Suomessa kotitalouksien, taloyhtiöiden ja yritysten luotettavaksi lvi-kumppaniksi. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2020 1,8 miljoonaa euroa ja se työllistää 12 henkeä.

Oulun LVI-Apu Oy uudistaa brändinsä ja on nyt nimeltään Pohjolan Putkisto Oy. Nimenvaihdos tukee yrityksen strategiaa olla kaikkien kiinteistöjen apu talotekniikassa. Helposti ja luotettavasti. Yrityksen omistus ja y-tunnus pysyvät uudistuksessa ennallaan.

”Kasvustrategiassamme keskeisessä roolissa on palvelukonseptin edelleen kehittäminen – tavoitteenamme on olla kaikkien kiinteistöjen paras kumppani talotekniikassa. Uuden kasvua ja liiketoimintaa tukevan brändin lanseeraus on merkittävä askel yrityksen historiassa”, Pohjolan Putkisto Oy:n yrittäjät Heikki Ervasti ja Joel Lääkkö toteavat.

”PUTKISTO tarjoaa alan parasta, helppoa ja luotettavaa palvelua asiakkailleen. Tulemme kehittämään toimintaamme jatkuvasti hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. PUTKISTO nimi on erottuva, positiivinen sekä kertoo heti mitä yhtiö tekee. Se jää varmasti kaikkien mieleen”, Heikki Ervasti jatkaa.

Lisätietoja www.putkisto.fi , Heikki Ervasti, toimitusjohtaja p. 010 391 9453

Valikko