Laadukasta LVI-työtä kilpailukykyiseen hintaan !

Kaikkien kiinteistöjen Lvi-työt yli 5000 kohteen kokemuksella. Ammattitaidolla.

Putkisto hoitaa kaikki kodin Lvi-työt käyttövesiremonteista lämmitysjärjestelmien korjauksiin ja muutoksiin, sekä lämpöpumppujen asennuksista yksittäisiin hana- tai vesikalusteasennuksiin. Putkisto palvelee laajalla osaamisella ja palvelevalla asenteella.

Valitse sinäkin Putkisto, niin tekevät muutkin!

Käyttövesiremontit

Oletko uusimassa käyttövesiputkia? Käyttövesiputkiston kesto on noin 25-40 vuotta. Vesivahinkoriski kasvaa iän myötä, siksi putket kannattaa uusia ajoissa. Uudet putket asennamme pinta-asennuksena siististi ja nopeasti, aiheuttamatta asumiseen merkittävää haittaa. Putkireitit suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Pinta-asennus estää piilovuodot rakenteiden sisään, ja tekee huolto-/muutostyöt helpoksi. Käyttövesiremontille saa halutessaan kauttamme joustavan rahoituksen.

Ota yhteyttä myyntiin

Lämmitysjärjestelmät

Nykyaikaisilla lämmitysjärjestelmillä saadaan säästettyä energiaa jopa 65%. Ne hyödyntävät uusiutuvaa energiaa, jota saadaan sekä ilmasta että maasta. Putkisto neuvoo lämmitysmuodon valitsemisessa ja toteuttaa lämmitysjärjestelmäsi uusimisen Avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen muutamassa päivässä. Palveluihimme kuuluvat mm. maalämpö, ilmavesilämpöpumppu asennukset ja kaukolämpölaitteiden uusimiset omakotitaloihin.

Ota yhteyttä myyntiin

Patteriputkistot

Patteriputkiston käyttöikä on noin 40-60 vuotta. Vanhat putket ovat yleensä lattian alla piilossa, jolloin niiden kuntoa on vaikea tarkastaa tai havaita vuotoja. Uusimalla lämmitysputkisto ja patterit, saadaan vesivahinkoriski minimiin, energiatehokkuus ja asumisviihtyvyys paranee, koska lämpö jakautuu tasaisemmin.  Putket asennetaan pinta-asennuksena, jolloin kaikki liitokset ovat näkyvissä ja huollettavissa. Uusi järjestelmä mitoitetaan tarkasti kiinteistön lämmitystarpeen mukaan, jolloin lämpöä riittää tasaisesti koko kiinteistöön.

Ota yhteyttä myyntiin

LVI-huoltotyöt

Teemme kaikenkokoisia LVI-huolto- ja korjaustöistä. Ammattitaitoiset asentajamme, sekä kattavasti varusteltu huoltoauto tekee työstämme kustannustehokasta. Kun tarvikkeet ja osat löytyvät huoltoautosta, ei tule ylimääräisiä tunteja/tukkukäyntejä ja työt valmistuu kustannustehokkaasti.

Uudiskohteet

Tarjoamme rakentajille kokonaisvaltaista LVI-urakointia, sekä yksityisille että yrityksille. Meillä on vahva LVI-alan kokemus, niin suurista kuin pienistä kohteista. Jos esimerkiksi lämmitysjärjestelmän valinta tms. mietityttää, niin ota rohkeasti yhteyttä Putkistoon. Olemme ammattitaitoinen ja palvelualtis yritys kaikissa talotekniikan asioissa.

IV-puhdistukset

Ilmanvaihtojärjestelmien säädöt ja puhdistukset kustannustehokkaasti sekä ammattitaidolla. Teemme kaikenkokoiset säätö- ja puhdistustyöt omakotitaloihin, taloyhtiöihin, liiketiloihin sekä julkisiin rakennuksiin.

Ota yhteys puhelimitse tai pyydä tarjous oheisen lomakkeen kautta.

Galleria

Valikko