Putkiston kerralla valmiiksi -toimintamalli helpottaa yrittäjän ja isännöitsijän arkea
-ja tuo säästöä kustannuksissa!

Kaikkien kiinteistöjen Lvi-työt yli 5000 kohteen kokemuksella. Ammattitaidolla.

Putkisto palvelee kaikissa taloyhtiöiden ja rakennusyrityksien LVI-tarpeissa ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Hoidamme huoltokorjaukset kokonaisuudessaan Avaimet käteen-periaatteella työn vastaanottamisesta aina loppuraporttiin saakka. Yli 1000 vuosittaista huoltokorjaustyötä tuo meille hyvän tuntuman siihen, miten työ hoidetaan hyvin.

Valitse sinäkin Putkisto, niin tekevät muutkin!

Toimintamallimme säästää taloyhtiön kustannuksia!

Kun isännöitsijä tilaa meiltä toimeksiannon, hänen huolensa loppuu siihen. Kuittaamme työtilauksen vastaanotetuksi, kontaktoimme asiakkaan ja sovimme huoltokäynnin kullekin sopivana aikana, teemme työn ja kuittaamme sen tehdyksi. Tätä toimintamalliamme on kehuttu erinomaiseksi ja asiakasystävälliseksi.

Asukkaat ovat tyytyväisiä eikä isännöitsijän tarvitse huolehtia, tuliko työ tehdyksi. Huoltotyön yhteydessä tarkistamme myös huoneiston muiden vesipisteiden, vesikalusteiden ja LVI-laitteiden toimivuuden ja tarvittaessa korjaamme viat luvan saatuamme. Huoltoautossamme on kattava valikoima varaosia, hanoja ja muuta yleisimmin tarvittavaa. Hyvä asiakastyytyväisyytemme johtuu varmastikin tavastamme ennakoida yllättävät tilanteet.

Taloyhtiöiden linjasaneeraukset ja muut remontit

Teemme taloyhtiöiden käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien sekä lämmönlähteiden uusimiset vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Taloyhtiöiden remontit teemme ammattilaistemme voimin tehokkaasti, aiheuttamatta asumiseen kohtuutonta haittaa

Kaikki lämmitysjärjestelmiin liittyvät työt

Nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät hyödyntävät uusiutuvaa energiaa ja niillä saavutetaan jopa 65 % energiansäästö.  Teemme taloyhtiöiden lämmitysjärjestelmien uusimisia Avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Palveluumme kuuluvat maalämpö- ja ilmavesilämpöpumppu asennukset ja lämmönvaihtimien uusimiset rivitaloihin ja kerrostaloihin. Teemme myös lämmitysverkostojen tasapainotuksia.

LVI-huoltotyöt

Teemme erityyppiset ja -kokoiset LVI-huolto- ja korjaustyöt yli 1000 työn vuotuisella kokemuksella. Ammattitaitoiset asentajamme ja kattavasti varustellut huoltoautot tuovat työhömme kustannustehokkuutta ja sujuvuutta. Jokaisesta huoltoautosta löytyy yleisimmät varaosat ja Oraksen perushanat. Kalustostamme löytyy mm. jäädytyskoneet, vesivirtamittarit ja hitsauslaitteet yms.

IV-puhdistukset

Ilmanvaihtojärjestelmien säädöt ja puhdistukset kustannustehokkaasti sekä ammattitaidolla. Teemme kaikenkokoiset säätö- ja puhdistustyöt omakotitaloihin, taloyhtiöihin, liiketiloihin sekä julkisiin rakennuksiin.

Lvi-työt rakennus-/saneerausyrityksille

Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaista LVI-urakointia ja myös osatoteutusta niin remontoinnissa kuin uudisrakentamisessa.

Lisäarvoa uudisrakentamisessa tuo ennakointitaitomme: Huomioimme mm. varaukset ilmalämpöpumpuille, viemärivaraukset, teknisen tilan putkien ja laitteiden sijoittelun. Ylipäätään ennakoiva ajattelu on suuri etu rakentamisessa. Putkisto Oy on rakennuttajan ammattitaitoinen apu kaikissa talotekniikan asioissa.

Meillä on laaja kokemus erilaisista saneeraushankkeista eri yritysten kanssa yhteistyössä. Jos etsit LVI töiden toteuttajaa hankkeisiisi, ota yhteyttä, me palvelemme mielellämme teitä.

Ota yhteys puhelimitse tai pyydä tarjous oheisen lomakkeen kautta.

Galleria

Valikko